Támogatás

Hogyan támogathatod szolgálatunkat?

A Lelkes Napokat közvetlenül támogathatod az alábbi bankszámlaszámon:

Név: Immanuel Életünk Krisztus Alapítvány Bankszámlaszám: 11703006-20050124

A Lelkes Napok szolgálatának anyagi hátterét az Immánuel - Életünk Krisztus Alapítvány biztosítja. 

Alapítványunk kiemelt figyelmet fordít a fiatalok evangelizációjára a "Lelkes Napok" (15-25 éveseknek), valamint a "Tini Lelkes Napok" (11-15 éveseknek) nevű nyári táborainkkal, ezeken túl pedig év közben is több, fiataloknak szóló programot, kurzust, imaestet szervezünk, iskolai evangelizációt tartunk.

Kérjük, hogy adományával, ill. adója 1 %-ának felajánlásával támogassa Alapítványunk működését!

  • Név: Immanuel Életünk Krisztus Alapítvány  
  • Bankszámlaszám: 11703006-20050124
  • Adószám: 19666749-1-43

"Az ajándékozó bővelkedik, és aki mást felüdít, maga is felüdül." /Péld 11, 25/ 

Lelkes Napok Támogatói Kör


A Lelkes Napok az elmúlt 13 évben, nagy szolgálattá nőtte ki magát. Isten sok fiatalt bízott ránk, láttunk megannyi megtérést, gyógyulást. Táboraink hatására életek változtak meg, sokan kezdtek el közösségbe járni, találták meg hivatásukat, vagy indultak el egy mélyebb megtérés útján. 

Hisszük, hogy mindez a Szentlélek munkája, Ő cselekszik köztünk, minden dicsőség Jézus Krisztust illeti! Táboraink nem lennének a Szentlélek nélkül, viszont önkénteseink áldozatos munkája, szolgálata nélkül sem működnének. Isten, embereket használ az Evangélium hirdetésében, ugyanúgy most is, mint az első századokban. Évről évre nagy táborokat szervezni kihívást jelent számunkra, és anyagi kockázat vállalást. Dolgozunk azon, hogy a Lelkes Napok, a jövőben is megannyi fiatal életére legyen hatással, és ebben szeretnénk a ti segítségeteket kérni.
Ezért indítottuk el adománygyűjtő kampányunkat Lelkes Napok Támogatói Kör néven. Céljainkról, és az adományozás módjáról, az alábbi linken olvashattok: https://tinyurl.com/4hd4yy2d

- Készítettünk egy űrlapot is, ahol jelezhetitek adományozási szándékotokat: https://tinyurl.com/4ddxrwns

Hálásak vagyunk minden adományotokért!