Programok

A Lelkes Napok a Katolikus Karizmatikus Megújulás ifjúsági tábora 16-25 évesek számára*. Számíthatsz interaktív gondolatébresztő délelőttökre, kiscsoportos beszélgetésekre. Délutánonként választhatsz műhelyek, mozgós, sportos, vagy éppen csendes, feltöltődős programok közül. Emellett önkifejezésre, ismerkedésre, mély személyes beszélgetésekre, vagy akár játékra, vetélkedésre is nyílhat lehetőséged. A dicsőítő-közbenjáró imaesteken pedig különösen is jó alkalom kínálkozik arra, hogy találkozz az élő Istennel. Ha szeretnél többet tudni a táborról, vagy rólunk, nézz szét a honlapunkon - https://www.lelkesnapok.hu/, és gyere el, hogy személyesen is megtapasztald.

A tábor időpontja: 2024. július 1-6.
Idei táborhelyszínünk: Zichy kastély, Vajta, Petőfi S. utca 562. Térkép: https://tinyurl.com/maurjpq

A szálláson részben emeletes, részben földszintes ágyak lesznek, ágyneművel. Két épület van, az egyik a kastély, ahol minden program zajlik, 6-8 fős szobákkal, illetve néhány perc séta távolságra a Marana Tha elnevezésű szállás, 2-4 emberenként privát fürdőszobával. Szabadprogram idején sokféle sport lehetőséget is találsz: kosárlabda-, strandröplabda- és focipálya, medence, pingpong-, biliárd- és csocsó asztal.

A táborra csak a teljes időtartamra lehet jelentkezni, és csak az elejétől kezdve lehet részt venni. Ha előbb el kell menned, akkor is a teljes tábordíjat kell kifizetni. A tábor részvételi díja a választott szállás típustól függ. 8, 6, 4, és 2 ágyas szobák vannak

A jelentkezéshez egy online jelentkezési lapot kell kitölteni: https://forms.gle/aYLW8WfYE5xQEs5M7

Tennivalók: a jelentkezésed az előleg átutalásával válik érvényessé. A jelentkezési lap elküldése után 2 munkanapon belül küldünk visszajelző e-mailt hasznos gyakorlati tudnivalókkal, és Alapítványunk számlaszámával, ahova kérünk, hogy mihamarabb utalj át 25. 000 Ft előleget, és június 14. péntekig utald át a teljes részvételi díjat (Átutalhatod egyből a teljes díjat is.)

A jelentkezés és a részvételi díj átutalás határideje: 2024. június 14. péntek. A táborba való jelentkezést csak a rendelkezésre álló helyek beteltéig tudjuk biztosítani.

*A Lelkes napokra 16-25 éves résztvevőket várunk. Fiatalabbak, 11-16 évesek számára a Tini Lelkes Napok táborunkat ajánljuk, amit augusztus 13-17. között tartunk Keszthelyen, bővebb információt hamarosan ugyancsak a www.lelkesnapok.hu oldalon találsz.Kedves Érdeklődők!
Isten a szeretet Istene. Túlcsorduló szeretetből teremtette ezt a világot évmilliárdokkal ezelőtt és Ő álmodott meg Téged is. Isten egy új arcát szeretné megmutatni Neked ebben a táborban. Lehet, hogy találkoztál már az Ő végtelen szeretetével, de lehet, hogy ez a tábor lesz az, amikor megmutatja a te Teremtőd, hogy milyen is Ő valójában. Ha kíváncsi vagy magára a Végtelen Szeretetre, Istenre, aki Atya, Fiú és Szentlélek, akkor ne habozz, csatlakozz hozzánk egy fergeteges hétre a Balaton partjára!
A Tini Lelkes Napok, a Katolikus Karizmatikus Megújulás Tini tábora 11-16 éves korosztálynak.A jelentkezőket korosztályokra bontjuk: 11-13 és 14-16 évesekre, hogy mindenkinek befogadhatóbb legyen a tábor.
- Helyszín: VSZK Kollégium - 8360 Keszthely, Mártírok útja 1.
- Időpont: 2024.08. 13-17. kedd 14:00 - szombat 14:00
- Részvételi díj: 59 000 Ft
- A részvételi díj tartalmazza a szállásokat, étkezéseket, és a tábor teljes programját. Nem tartalmazza az oda, illetve vissza utat. - A szállás kollégiumi szobákban lesz. Szobatársakat a gyerekek választhatják.
- A szállás díja az ágynemű költségét is tartalmazza, így hálózsákot nem kell hozni.A jelentkezéshez e lap kitöltése mellett még előleg átutalására is szükség van - olvass tovább a részletekért!
Ha regisztrálsz, de valamilyen rendkívüli helyzet miatt mégis elmarad a tábor, akkor visszafizetünk mindent, amit befizettél.
Tennivalók: A jelentkezésed az előleg átutalásával válik érvényessé. E jelentkezési lap elküldése után hamarosan küldünk visszajelző e-mailt hasznos gyakorlati tudnivalókkal, és Alapítványunk számlaszámával, ahova kérünk, hogy mihamarabb utalj át 20. 000 Ft előleget, és július 23. keddig utald át a teljes részvételi díjat (Átutalhatod egyből a teljes díjat is.)

Ha túljelentkezés van bizonyos szállástípusokra, akkor a 20. 000 Ft előleg beérkezésének idejét vesszük figyelembe.

Ha a jelentkezésedet július 23-ig mondod vissza, a teljes összeget visszatérítjük számodra.

Ha teljes részvételi díjad nem érkezik meg július 23-ig, akkor törölnünk kell jelentkezésedet.

Amennyiben július 23 - 30. között mondod le a tábort, akkor a részvételi díj előleggel csökkentett részét tudjuk visszautalni. (Az előleget nem tudjuk visszafizetni.)

Amennyiben július 30. után történik a lemondás, vagy nem jelensz meg a táborban, úgy nem tudjuk visszatéríteni a tábordíjat.

Ha problémát jelent a teljes összeg előteremtése július 23-ig, vagy egyáltalán a táborig, akkor jelezd a megjegyzéseknél, vagy írj nekünk: tinilelkes@gmail.com

Kedvezmény kérése: ha gondot jelent neked a teljes tábordíj előteremtése, van lehetőséged kedvezményt kérni, amelyet egyházmegyei és egyéni támogatásokból tudunk biztosítani. A kedvezmény kéréshez minden esetben indoklást is kérünk, mert szeretnénk a valóban rászorulókat segíteni. Kedvezményt az űrlap alján található Kedvezmény kérése mezőben tudsz kérni.

A jelentkezés és a részvételi díj átutalás határideje: 2024. július 23. kedd.
A táborba való jelentkezést csak a rendelkezésre álló helyek beteltéig tudjuk biztosítani.Kapcsolat:
- Főszervezők: Pádár Tamás, Szili Boglárka, Jordán Bertalan, Árki-Csabai Erzsébet, Árki Kristóf
- kérdések-kérések, információk esetén email cím: tinilelkes@gmail.com

Ezen az oldalon a Lelkes Napok és más közösségek által szervezett programokat láthatsz.