Új utakra vezetve -Team hétvége 2023. ősz

2023.10.19

Nagy izgalommal vágtunk neki az őszi Team hétvégénknek, ugyanis tudtuk, hogy a Lelkes Napokat mostanában az alapjaiban változás jellemzi.
Beszámoló a Lelkes Team hétvégének főbb pillanatairól.

Legfontosabb változás, amit be is jelentettünk már közösségi-média csatornáinkon, hogy a Lelkes Team új taggal bővült Riesz Benedek diakónus személyében. Isten a szívünkre helyezte, hogy legyen egy egyházi személy is a Teamünkben, aki lelki atyaként mellettünk és a Lelkes Napok mellett áll. Beni híres nyitottságáról és humoráról, így vitathatatlanul egy újabb színfolttal gazdagodott az amúgy sem fekete-fehér csapatunk. Elképzelni nem tudjuk, hogy milyen ajtókat nyit meg, milyen távlatokat tervez Beni érkezésével Isten. Új lehetőségeket rejt már az is önmagában, hogy a Megújulás irodája bővült egy fővel, így Pádár Tomi mellett már Árki Kristóf is erősíti a két fős csapatot.

Az elmúlt év számos kihívás elé állított minket strukturális szempontból, így a hatékonyabb működés érdekében munkacsoportokat állítottunk fel. Ez lehetőséget ad mind a gyorsabb kommunikációra és döntéshozatalra, mind az egyéni értékeink, képességeink kibontakoztatására. 

Az időnk egy része ezeknek a gyakorlatba való átültetéséről szólt, azonban fontos és egyáltalán nem utolsó mozzanat az őszi hétvégéinken a Lelkes Napok következő évi témájának meghatározása. Könnyebb helyzetben voltunk, mert már a hétvége előtt elkezdett kikristályosodni egy irány, de mindenképpen szerettük volna közösen is átimádkozni és megerősítést kérni Istentől. A sok ima megtette a hatását, ugyanis teljes egyetértésben tudtunk áment mondani a tematikára. Legyetek türelemmel, hamarosan nektek is elmondjuk. 😇

Táboraink tekintetében is beszélgettünk változtatásokról, képzéseink is formálódni fognak, mert meg szeretnénk erősíteni a jó gyakorlatokat, amiket máshol vagy más formában láttunk, azért, hogy mind a Lelkes Napok szolgálata, mind a Megújulás fejlődhessen és betölthessük azt a feladatunkat, amire Isten hívott minket ezen a szolgálaton keresztül.

Természetesen a csapatépítés sem maradhatott el a hétvégén, fontosnak tartjuk, hogy ne csak a Lelkes Napok szervezése tartson minket össze. Péntek este kötetlen együttlét formájában, szombaton közös szentendrei gofrizásban töltöttünk együtt időt.

Ha kíváncsi vagy videós beszámolónkra, akkor nézd meg a lenti videót.

@lelkesnapok Mit csinálunk a Team hétvégéken? Mikor kezdjük el szervezni a Lelkes Napokat? Kiderül a videóból! #lelkes #lelkesnapok #fyp #nekedbe #foryou ♬ eredeti hang - lelkesnapok

Hálásak vagyunk Istennek, hogy ennyi mindenben tudtunk haladni az egység felé. Hálásak vagyunk az Ő jelenlétéért is, amivel megajándékozott már minket a nyári Lelkes Napokon és a mostani hétvégén is. Dicsőség Neki mindenért!

Lelkes Team