Tini Lelkes Napok 2024. - SZERETET ISTENE

2024.04.03

Kedves Érdeklődők!
Isten a szeretet Istene. Túlcsorduló szeretetből teremtette ezt a világot évmilliárdokkal ezelőtt és Ő álmodott meg Téged is. Isten egy új arcát szeretné megmutatni Neked ebben a táborban. Lehet, hogy találkoztál már az Ő végtelen szeretetével, de lehet, hogy ez a tábor lesz az, amikor megmutatja a te Teremtőd, hogy milyen is Ő valójában. Ha kíváncsi vagy magára a Végtelen Szeretetre, Istenre, aki Atya, Fiú és Szentlélek, akkor ne habozz, csatlakozz hozzánk egy fergeteges hétre a Balaton partjára!


A Tini Lelkes Napok, a Katolikus Karizmatikus Megújulás Tini tábora 11-16 éves korosztálynak.A jelentkezőket korosztályokra bontjuk: 11-13 és 14-16 évesekre, hogy mindenkinek befogadhatóbb legyen a tábor.


- Helyszín: VSZK Kollégium - 8360 Keszthely, Mártírok útja 1.
- Időpont: 2024.08. 13-17. kedd 14:00 - szombat 14:00
- Részvételi díj: 59 000 Ft
- A részvételi díj tartalmazza a szállásokat, étkezéseket, és a tábor teljes programját. Nem tartalmazza az oda, illetve vissza utat. - A szállás kollégiumi szobákban lesz. Szobatársakat a gyerekek választhatják.
- A szállás díja az ágynemű költségét is tartalmazza, így hálózsákot nem kell hozni.A jelentkezéshez e lap kitöltése mellett még előleg átutalására is szükség van - olvass tovább a részletekért!
Ha regisztrálsz, de valamilyen rendkívüli helyzet miatt mégis elmarad a tábor, akkor visszafizetünk mindent, amit befizettél.

Ezen a linken jelentkezz: https://forms.gle/Pzit5F6MTsLzT1X59

Tennivalók: A jelentkezésed az előleg átutalásával válik érvényessé. E jelentkezési lap elküldése után hamarosan küldünk visszajelző e-mailt hasznos gyakorlati tudnivalókkal, és Alapítványunk számlaszámával, ahova kérünk, hogy mihamarabb utalj át 20. 000 Ft előleget, és július 23. keddig utald át a teljes részvételi díjat (Átutalhatod egyből a teljes díjat is.)

  • Ha túljelentkezés van bizonyos szállástípusokra, akkor a 20. 000 Ft előleg beérkezésének idejét vesszük figyelembe.
  • Ha a jelentkezésedet július 23-ig mondod vissza, a teljes összeget visszatérítjük számodra.
  • Ha teljes részvételi díjad nem érkezik meg július 23-ig, akkor törölnünk kell jelentkezésedet.
  • Amennyiben július 23 - 30. között mondod le a tábort, akkor a részvételi díj előleggel csökkentett részét tudjuk visszautalni. (Az előleget nem tudjuk visszafizetni.)
  • Amennyiben július 30. után történik a lemondás, vagy nem jelensz meg a táborban, úgy nem tudjuk visszatéríteni a tábordíjat.
  • Ha problémát jelent a teljes összeg előteremtése július 23-ig, vagy egyáltalán a táborig, akkor jelezd a megjegyzéseknél, vagy írj nekünk: tinilelkes@gmail.com
  • Kedvezmény kérése: ha gondot jelent neked a teljes tábordíj előteremtése, van lehetőséged kedvezményt kérni, amelyet egyházmegyei és egyéni támogatásokból tudunk biztosítani. A kedvezmény kéréshez minden esetben indoklást is kérünk, mert szeretnénk a valóban rászorulókat segíteni. Kedvezményt az űrlap alján található Kedvezmény kérése mezőben tudsz kérni.

A jelentkezés és a részvételi díj átutalás határideje: 2024. július 23. kedd.

A táborba való jelentkezést csak a rendelkezésre álló helyek beteltéig tudjuk biztosítani.
Kapcsolat:
- Főszervezők: Pádár Tamás, Szili Boglárka, Jordán Bertalan, Árki-Csabai Erzsébet, Árki Kristóf
- kérdések-kérések, információk esetén email cím: tinilelkes@gmail.com