Lelkes Napok 2024. - JELENLÉTEDBEN

2024.04.03

Sok szeretettel várunk idei nyári táborunkba, ahol találkozhatsz az élő Istennel, aki szeretetből megalkotott téged, hogy örökké boldogan élj Vele. A Szentlélek kiáradása által pedig te is megtapasztalhatod az Ő csodálatos erejét!

Idei témánk: Jelenlétedben

Isten átjárja a világmindenséget. Hatalmassága ellenére jelenléte kitölti a legkisebb tereket is. Egészen odáig megy, hogy egy parányi Szentostyában is jelen van a mi végtelen Istenünk, megnyitva a kaput a természetfelettire és arra a sok kegyelemre, amit Ő a jelenlétében adni akar számunkra, hiszen Jézus megígérte, hogy "én veletek vagyok minden nap a világ végéig." /Mt 28,8/

Mi is arra vagyunk hívva, hogy belépjünk ebbe a jelenlétbe, Isten mindent átható személyes terébe, ahol egyre jobban és jobban megismerhetjük Őt. Nem a csodákat, nem a jeleket, nem a karizmákat, csak Őt. Mert ebből a kapcsolatból indul minden. Ebben a jelenlétben tud átformálni minket a Szentlélek napról napra, azzá, akinek Isten megálmodott minket.

A Lelkes Napok a Katolikus Karizmatikus Megújulás ifjúsági tábora 16-25 évesek számára*. Számíthatsz interaktív gondolatébresztő délelőttökre, kiscsoportos beszélgetésekre. Délutánonként választhatsz műhelyek, mozgós, sportos, vagy éppen csendes, feltöltődős programok közül. Emellett önkifejezésre, ismerkedésre, mély személyes beszélgetésekre, vagy akár játékra, vetélkedésre is nyílhat lehetőséged. A dicsőítő-közbenjáró imaesteken pedig különösen is jó alkalom kínálkozik arra, hogy találkozz az élő Istennel. Ha szeretnél többet tudni a táborról, vagy rólunk, nézz szét a honlapunkon - https://www.lelkesnapok.hu/, és gyere el, hogy személyesen is megtapasztald.

A tábor időpontja: 2024. július 1-6.
Idei táborhelyszínünk: Zichy kastély, Vajta, Petőfi S. utca 562. Térkép: https://tinyurl.com/maurjpq

A szálláson részben emeletes, részben földszintes ágyak lesznek, ágyneművel. Két épület van, az egyik a kastély, ahol minden program zajlik, 6-8 fős szobákkal, illetve néhány perc séta távolságra a Marana Tha elnevezésű szállás, 2-4 emberenként privát fürdőszobával. Szabadprogram idején sokféle sport lehetőséget is találsz: kosárlabda-, strandröplabda- és focipálya, medence, pingpong-, biliárd- és csocsó asztal.

A táborra csak a teljes időtartamra lehet jelentkezni, és csak az elejétől kezdve lehet részt venni. Ha előbb el kell menned, akkor is a teljes tábordíjat kell kifizetni. A tábor részvételi díja a választott szállás típustól függ. 8, 6, 4, és 2 ágyas szobák vannak

A jelentkezéshez egy online jelentkezési lapot kell kitölteni: https://forms.gle/aYLW8WfYE5xQEs5M7

Tennivalók: a jelentkezésed az előleg átutalásával válik érvényessé. A jelentkezési lap elküldése után 2 munkanapon belül küldünk visszajelző e-mailt hasznos gyakorlati tudnivalókkal, és Alapítványunk számlaszámával, ahova kérünk, hogy mihamarabb utalj át 25. 000 Ft előleget, és június 14. péntekig utald át a teljes részvételi díjat (Átutalhatod egyből a teljes díjat is.)

A jelentkezés és a részvételi díj átutalás határideje: 2024. június 14. péntek. A táborba való jelentkezést csak a rendelkezésre álló helyek beteltéig tudjuk biztosítani.

*A Lelkes napokra 16-25 éves résztvevőket várunk. Fiatalabbak, 11-16 évesek számára a Tini Lelkes Napok táborunkat ajánljuk, amit augusztus 13-17. között tartunk Keszthelyen, bővebb információt hamarosan ugyancsak a www.lelkesnapok.hu oldalon találsz.